De Wintmolders-aanpak

Onze kernwaarden als kwaliteitsgarantie

Wintmolders in één zin? Een trekkersfamilie met familietrekjes. Logisch dus dat we veel belang hechten aan duurzame relaties en de waarden die we met de paplepel meekregen. Sterker nog: ze vormen vandaag de grondlaag van onze werking. Een unieke, persoonlijke en ervaren aanpak als Service Level Agreement (SLA) waarmee we jou de beste producten en dienstverlening garanderen.

Onze 5 diepgewortelde kernwaarden

Deskundig

Acht decennia, vier generaties … en toch nog steeds in trek. Omdat we vlot schakelen tussen traditie en toekomst. En de (her)bruikbare kennis uit lang vervlogen tijden meenemen op onze onophoudelijke zoektocht naar innovatie. Je ouwe betrouwbare machine herstellen of je begeleiden naar een hightech trekpaard dat oogst, zaait en sorteert tot op de centimeter nauwkeurig? Wij doen het állemaal. En geven de kneepjes van het vak én je voertuig door aan jou. Het doel? 100% rendement en 200% content! 

Stipt

Als land- en tuinbouwer reken je op de standvastigheid van de seizoenen. Wij begrijpen dat jij werkt volgens een nauwgezette planning en houdt van duidelijke timings. Daarom komen wij onze afspraken altijd na en doen we – telkens weer – al het mogelijke om jouw verwachtingen in te lossen. Die gedrevenheid en punctualiteit vertalen zich ook in een kraaknette toonzaal en technische ruimten. Zelfs het vuilste werk doen we proper! 

Klantgericht

Wij zijn wakker voor het leven op (en naast) de akker. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander waar de noden, hindernissen én kansen liggen. Al is elk verhaal anders. Daarom luisteren we eerst naar wat jij te vertellen hebt. Eens het totaalplaatje in beeld, bekijken we samen wat je precies nodig hebt en voorzien we een begeleiding op maat. Intens maar heel persoonlijk en praktijkgericht, met veel oog voor de allerlaatste trends inzake duurzaamheid, milieuwetgeving en Smart Farming. 

Oplossingsgericht

Stel: je investeert in een vernuftige machine of efficiënt toebehoren, maar op het terrein weet je niet hoe je hem optimaal gebruikt. Zonde van het geld en al dat braakliggende potentieel, toch? Wij zetten je op weg met alle technische details en pasklare tips en tricks waarmee je meteen aan de slag kunt. Ook je onderhoud plannen we proactief in. Genezen wordt zo voorkomen en zélf inzicht verwerven in mogelijke oplossingen. Toch advies of een dringende interventie nodig? Wij trekken alle registers open met een snelle en kwalitatieve service. 

Betrokken

Valt het op? Wij trekken het ons aan. Omdat we zot zijn van de stiel en samen met jou het verschil willen maken. Door alle toekomstige uitdagingen als één team het hoofd te bieden. Net daarom bouwen we aan een blijvende band. En laten wij jou nooit echt hélemaal los. Service na verkoop? Wij spreken liever over service voor het leven. Onder meer in de vorm van blijvende adviesverlening. Wist je dat we zelfs langskomen voor een training? Geen betere setting dan je eigen bedrijf om de skills van jou en je machine verder te verfijnen. 

Meer weten over onze aanpak?

Lees onze boeiende blogs

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -

Klaar voor het zware werk

Nieuwe machines in ons aanbod

Bekijk ook ons tweedehands aanbod