Blogberichten

Ferme verhalen

Eens we beginnen over tractoren en toebehoren vallen we niet meer stil. Wat wil je? Wintmolders was erbij vanaf het prille begin en maakte elke evolutie in de sector van dichtbij mee. Aan b(l)oeiende verhalen geen gebrek. Al praten we ook een aardig woordje mee over actuele topics. Je verdiepen in de heetste hangijzers van vandaag en de mechaniek van morgen? Bol ongeremd door onze blogs.

Onderhoud en herstellingen tractor en landbouwmachines, zware werktuigen

Je tractor in topconditie: vijf tips voor het onderhoud van landbouwmachines

Van een fameuze Fendt tot een praktische plukmachine: een landbouwmachine koop je niet voor even, maar voor het leven. Of toch voor zo lang mogelijk. Het onderhoud van je tractor, werktuig of wiellader is dan ook cruciaal om successen te blijven oogsten. Geen idee hoe je daaraan begint? We spitten het uit tot op de bodem en schotelen je vijf praktische tips voor!

Klaar voor het zware werk

Nieuwe machines in ons aanbod

Bekijk ook ons tweedehands aanbod

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -
In de kijker

Wij staan al voor je klaar