Duurzame zaadjes

Vruchtbare acties voor een betere wereld

In het kielzog van het klimaat

De Vlaamse landbouw behoort tot de wereldtop op het vlak van duurzaamheid. Wij blijven dan ook niet achter. Wat dacht je van een dak met 400 zonnepanelen, een wasstraat waar we onze machines reinigen met regenwater, drinkfonteinen in onze showrooms, ledverlichting in alle werkruimten en een uitgekiend afvalsorteersysteem? Geloof ons: vele graantjes maken één brood.

Zelfs onze sterkste jongens hebben een zwak voor de natuur. De elektrische voertuigen van Fendt en Weidemann oogsten veel lof en de dieselmotoren van die laatste slikken sinds 2024 eveneens waterstofbehandelde plantaardige olie (HVO). Intussen verminderde de CO2-uitstoot van klassiek aangedreven machines spectaculair door de integratie van milieuvriendelijke technieken en superefficiënte motoren. En met een nauwkeurig beheer van het water-, meststoffen- en pesticidengebruik wijzen ook slimme gps- en besturingssystemen ons alsmaar nadrukkelijker de weg richting eindbestemming: een betere planeet!

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -

Klaar voor het zware werk

Nieuwe machines in ons aanbod

Bekijk ook ons tweedehands aanbod