Alle vragen en antwoorden op een rijtje

Empathie? ‘t Zit in de familie!

Ons motto? Eerst luisteren, dan doen. Want pas als je écht weet wat er bij de ander leeft, maak je de juiste beslissingen. Gelukkig beschikken wij over een karrenvracht aan inlevingsvermogen. En weten we uit ervaring met welke vragen onze klanten zitten. Als jouw proactieve partner wachten we niet tot ook jij ze ons komt stellen. We bundelden ze in onderstaand overzicht en haakten er telkens het juiste antwoord aan vast.

Wanneer je je machine komt afhalen, nemen wij uitgebreid de tijd om de werking uit te leggen. Tot in het kleinste detail. Heb je daarna nog extra hulp of een intensieve opleiding nodig? Geen probleem! Wij komen met plezier bij je langs om de puntjes op de i – én die van je efficiëntie! – te zetten.

We gaan heel praktisch te werk. Neem nu het instellen van de GPS. Wij springen bij jou aan boord en eens op het veld begeleiden we je stap voor stap bij het ingeven van de coördinaten. Die a-tot-z-aanpak hanteren we voor álle onderdelen van je voertuig of machine zodat je daarna makkelijk zelf aan de slag kunt.

Zeker en vast. Wij luisteren aandachtig naar jouw noden en het verhaal achter je werkzaamheden. Daarna overlopen we de opties en tonen we je de mogelijkheden aan de hand van onze configurator. Zo krijg je heel snel een beeld van je gepersonaliseerde voertuig en weet je precies wat je mag verwachten.

Ook die kneepjes van het vak brengen wij je graag bij. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk een comfortabele houding is, zowel voor je gezondheid als de prestaties op het terrein. De juiste positie van het stuur, de armleuning en de stoel? Sit back and relax! Wij stellen alles nauwkeurig af op maat van jouw lichaam.

Heel graag. Want ook administratie is een vak apart. Of je nu koopt of least: onze financiële experts dokteren voor jou de meest interessante voorwaarden uit en gieten alles in een overzichtelijke offerte. En daar stopt het niet! Ook voor het papierwerk van je verzekeringen en technische controle staan we je graag bij met raad en daad.

Eerst en vooral: Wintmolders is een familiebedrijf. Waarden als respect, klantvriendelijkheid, flexibiliteit en stiptheid staan bij ons voorop. En dan is er nog onze jarenlange expertise. We gebruiken de kennis van de drie vorige generaties als basis en bouwen met onze zin voor innovatie mee aan de toekomst. Met een uitgebalanceerd gamma producten en topmerken bieden we precies die oplossingen aan die de moderne landbouwer – en jij dus ook – nodig heeft.

Bij Wintmolders hebben we allemaal onze eigen expertise en verdiepen we ons elk apart in een aantal merken. Kort door de bocht: voor Fendt, Amazone en Joskin klop je best aan bij Pascal en Cédric. Meer weten over Weidemann, DiBO, Tecnofruit, Göweil en Ilmer? Dan helpt Diederik je vakkundig verder. Maar wie je ook treft: we adviseren je met de glimlach. Bel 011 70 70 07 of loop langs in onze toonzaal. De koffie staat klaar!

Al meer dan 75 jaar lang dragen we onze kennis over van generatie op generatie. Dat doen we steeds met de blik op de toekomst: we hebben een grote voeling met de evoluties en modernisering van land- en tuinbouwbedrijven en in de industrie en stemmen ook ons aanbod af op duurzaamheid en efficiëntie. Gekoppeld aan onze drie pijlers, nl. optimaal presteren, efficiënt personaliseren en oplossingsgericht assisteren, vinden klanten in ons een meedenkende en deskundige partner die hen voorbereidt op de toekomst. Denk maar aan smart farming (datagedreven precisielandbouw), dat steeds belangrijker wordt.