Missie en visie

Gegroeid uit familiale grond

- Pascal Wintmolders, zaakvoerder -

Missie

Eén hooivork, drie punten

Missie

Wintmolders is een familiebedrijf van de vierde generatie gespecialiseerd in hoogwaardige machines voor de land- en tuinbouw en de industrie. We dragen onze kennis en ervaring al meer dan 75 jaar over van generatie op generatie. Die expertise koppelen we aan een grote voeling met de modernisering van land- en tuinbouwbedrijven en de evoluties in de industrie.

De noden van onze klanten staan altijd centraal. Zo komen we tot duurzame relaties gebaseerd op betrokkenheid en vertrouwen. Onze focus ligt op drie speerpunten: optimaal presteren, efficiënt personaliseren en oplossingsgericht assisteren.

Optimaal presteren?

Ja, want we zorgen ervoor dat je alles uit je machines haalt wat erin zit. We trekken zelfs onze laarzen aan voor een training tijdens je werkzaamheden. On the field! Wist je trouwens dat Wintmolders tot de beste leerlingen van de klas behoort als het gaat over Smart Farming?

Oplossingsgericht assisteren?

Uiteraard, want Wintmolders ondersteunt je in élke fase. We zweren bij een feilloze service met proactief onderhoud, snelle herstellingen en begeleiding bij papierwerk voor je verzekering, financiering en inspectie. Altijd met de puntjes op de i en precies volgens afspraak.

Efficiënt personaliseren?

Zeker en vast. Door onze machines een-op-een af te stemmen op jou en je activiteiten, zit je nieuwe voertuig als gegoten. Bovendien leggen we je alle technische details en mogelijkheden hoogstpersoonlijk uit. Zo werk je comfortabel, ergonomisch en doeltreffend.

Veel hooi op onze vork? Misschien, maar met deze drie hands-on pijlers maken we jouw werk een stuk lichter. En richt jij jóuw pijlen op het beheer en de verdere uitrol van je bedrijf. Terwijl jij de teugels strak in handen houdt, zitten wij aan je zijde om onze knowhow en ervaring met je te delen. All the way! Want duurzaam samenwerken zit nu eenmaal in onze aard(e)!

Visie: betrokkenheid als basis

Razendsnel. Dat is het minste dat je kunt zeggen over de evolutie in de landbouw-, tuinbouw- en industriële sector tijdens de voorbije decennia. Wat als je een beroep kon doen op iemand die voor jou de vinger aan de pols houdt en daarvoor steevast terugvalt op een grenzeloze kennis en immense technische bagage?

Wintmolders is die betrokken partner. We vertrekken altijd vanuit jouw praktische noden, verplaatsen ons in je specifieke situatie en geven deskundig advies over elk onderwerp. Het gevolg? Oplossingen die je écht vooruithelpen. Dankzij onze betrouwbare back-up werk je doeltreffend en comfortabel. En gebruik je al je machines volgens de regels van de kunst, zodat ze optimaal renderen.

Onze betrokkenheid, sectorale trekkersrol en up-to-date kennis over hedendaagse mogelijkheden resulteerden na 75 jaar in een trouw klantenbestand. Duurzame relaties die we op- en verder uitbouwen door jou optimaal te laten presteren, je machines efficiënt te personaliseren en je oplossingsgericht te assisteren. Omdat we 100% geloven in wat we zeggen: sterk op het veld en soepel in service naar resultaat- en klantgerichte ontzorging!

Alvast wat vertrouwen kweken?

In de kijker

Wij staan klaar voor het zware werk

Joskin kipwagen Trans EX 5.5T

Bouwjaar1995
Staat: Occasie

Weidemann 1880

Staat: Nieuw

Fendt 209 S

Draaiuren8227
Bouwjaar2008
Staat: Occasie
Lemken ploeg Juwel 8

Lemken ploeg Juwel 8MV

Bouwjaar2016
Staat: Occasie
DIBO P30 WD waterstofzuiger

DiBO P30 WD

Staat: Nieuw
DIBO P 50 WP waterstofzuiger

DiBO P50 WP

Staat: Nieuw

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -

Klaar voor het zware werk

Nieuwe machines in ons aanbod

Bekijk ook ons tweedehands aanbod