Zuinig zuiver

DiBO

Waarom wij kiezen voor DiBO?

Omdat DiBO zijn slogan – ‘the green power’ – meer dan waarmaakt. De schoonmaakmachines zijn enorm krachtig, maar blinken uit in zuinigheid. Of het nu gaat om hogedrukreinigers, vloerreinigers of onkruidbestrijders. En zowel voor professionals als particulieren. Nog niet helemaal overtuigd? Doe de test en vraag een demo aan op je bedrijf.

Alles op een rijtje

De DiBO-troeven voor je uitgespit

Betrouwbaar

Gaan en blijven gaan. Zelfs in de meest moeilijke omstandigheden leveren de DiBO-machines piekfijn werk af. Zonder af te zwakken of uit te vallen.

Duurzaam

Niets is voor eeuwig. Al is dat buiten een toestel van DiBO gerekend. Solide en superieure materialen staan garant voor een lange levensduur.

Milieuvriendelijk

DiBO legt zich al meer dan 45 jaar toe op de ontwikkeling van waterbesparende en energiezuinige machines en systemen voor elke sector.

Gebruiksvriendelijk

Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan? Krijg snel grip op elke reinigingsklus dankzij de eenvoudige en ergonomische bediening.

In de kijker

Bekijk ons volledige aanbod aan machines en werktuigen

Joskin kipwagen Trans EX 5.5T

Bouwjaar1995
Staat: Occasie

Weidemann 1880

Staat: Nieuw

Fendt 209 S

Draaiuren8227
Bouwjaar2008
Staat: Occasie
Lemken ploeg Juwel 8

Lemken ploeg Juwel 8MV

Bouwjaar2016
Staat: Occasie
DIBO P30 WD waterstofzuiger

DiBO P30 WD

Staat: Nieuw
DIBO P 50 WP waterstofzuiger

DiBO P50 WP

Staat: Nieuw

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -

Lorem Ipsum

Onze andere merken