Göweil

100% kwaliteit

Logo Goweil

Waarom wij kiezen voor Göweil

Omdat Göweil al sinds 1988 succes oogst met zijn alom geroemde balenwikkel- en perstechniek. Daarnaast fabriceren de Oostenrijkers ook transportwerktuigen, messenslijpers en hoogkiepbakken. Allemaal op basis van zelf ontwikkelde knowhow en volledig in eigen beheer. Het gespecialiseerde serviceteam staat dag en nacht paraat.

Alles op een rijtje

De Goweil-troeven voor je uitgespit

Uiterst kwalitatief

Zelfs het kleinste onderdeel is gemaakt van het beste materiaal. Alle producten worden volledig zelf bedacht, ontwikkeld en geproduceerd op de eigen bedrijfssites.

Duurzaam en betrouwbaar

De machines van Göweil zijn van een ongeziene robuustheid en ontworpen met het oog op minimale stilstand. Ze leggen je planning geen strobreed in de weg!

Oplossings- en toekomstgericht

De jarenlange ervaring en nauwe samenwerking tussen constructie en productie leidden tot een waaier aan kwalitatieve, efficiënte en toekomstgerichte oplossingen.

Gebruiksvriendelijk

Hoogstaande technologie met een lage drempel. De eenvoudige bediening en makkelijke servicebeurten zijn koren op de molen van zowel starters als ervaren rotten.

In de kijker

Deze Göweil werktuigen staan klaar voor het zware werk

Göweil Rondebalen-grijper

Göweil Rondebalen-grijper

Lengte1.260 mm 
Breedte1.360 mm 
Staat: Nieuw
Goweil Hoogkiepbak GHU 08

Göweil Hoogkiepbak GHU 08

Staat: Nieuw

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -

Lorem Ipsum

Onze andere merken