Belgische betrouwbaarheid

Joskin

Waarom wij kiezen voor Joskin?

Omdat het Belgische familiebedrijf beschikt over een compleet aanbod voertuigen en sinds 1968 uitgroeide tot een internationale speler met vijf vestigingen. Elke machine wordt op maat samengesteld volgens de wensen van de klant. De geelgroene vloot uit Soumagne is wereldvermaard om zijn kwaliteit en duurzaamheid.

Alles op een rijtje

De Joskin-troeven voor je uitgespit

Duurzaam en robuust

Eén blik zegt meer dan duizend woorden: de hoogwaardige materialen verraden de ambitie om machines te maken die decennialang meegaan.

Veelzijdig

Joskin pakt uit met een immens aanbod. Bemesting, wateropslag, veevervoer, weide-onderhoud, grond- of gewastransport? Hier vind je áltijd wat je zoekt.

Gebruiksvriendelijk

De gemakkelijke besturing en bediening maken de voertuigen toegankelijk voor iedereen, verhogen de efficiëntie en dringen de operationele kosten terug.

Milieuvriendelijk

Innovatieve tools dragen bij tot een gezondere planeet. Zo zorgen slimme bemestingstechnieken voor een beter gebruik van meststoffen en dus minder uitstoot.

In de kijker

Deze Joskin werktuigen staan klaar voor het zware werk

Joskin kipwagen Trans EX 5.5T

Bouwjaar1995
Staat: Occasie
Joskin Scariflex 600 R6S5 weidebeluchter

Joskin Scariflex 600 R6S5 weidebeluchter

Bouwjaar2023
Staat: Occasie

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -

Lorem Ipsum

Onze andere merken