Zeker van elk stuk

Fendt

Waarom wij kiezen voor Fendt

Omdat Fendt de kunst verstaat om innovatie en betrouwbaarheid te combineren met een uitzonderlijk prestatievermogen. De Duitse fabrikant gooit hoge ogen in de sector, zowel bij producenten als gebruikers. De uitmuntende kwaliteit houdt de marktwaarde op peil en verzekert je ook financieel van een trefzekere investering.

Alles op een rijtje

De Fendt-troeven voor je uitgespit

Innovatief

Fendt is koploper in technologische vooruitgang. Zo lanceerde het de Vario-transmissie, een geveerde vooras voor een efficiëntere en comfortabelere rijervaring.

Betrouwbaar

De stevige constructie en kwaliteitsvolle onderdelen garanderen een lange levensduur. Het resultaat? Minder stilstand, minder onderhoud en dus minder kosten.

Comfortabel en veilig

In de tractorcabine is het stil, heb je een prima zicht en gebruik je ergonomische bedieningselementen. Daardoor ben je minder snel moe en voel je je 100% veilig.

Sterk maar zuinig

De Fendt-motoren zijn superkrachtig, maar tegelijk enorm brandstofefficiënt. Dat zorgt voor topprestaties op het veld tegen een aanzienlijk lagere kost.

In de kijker

Deze Fendt machines staan klaar voor het zware werk

Fendt 209 S

Draaiuren8227
Bouwjaar2008
Staat: Occasie
Fendt Lotus 770 Schudder

Fendt Lotus 770 Schudder

Staat: Nieuw
Fendt Twister 5204 DN schudder

Fendt Twister 5204 DN schudder

Staat: Nieuw
Fendt Lotus 1020T schudder

Fendt Lotus 1020T schudder

Staat: Nieuw
Fendt Former 391 DN hark

Fendt Former 391 DN hark

Staat: Nieuw
Fendt 209V GEN3 PROFI SETTING 2

Fendt 209V GEN3 Profi setting 2

Staat: Nieuw

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -

Lorem Ipsum

Onze andere merken