Wijsheid uit het oosten

Iseki

Logo Iseki

Waarom kiezen wij voor Iseki?

Omdat een machine van Iseki synoniem staat voor zowel innovatie, betrouwbaarheid als efficiëntie. Drie vliegen in één hoogtechnologische klap. Met dank aan continu en verregaand onderzoek op basis van de actuele noden in de land- en tuinbouwsector. De compacttractoren en zitmaaiers van de Japanse producent behoren tot de wereldtop.

Alles op een rijtje

De Iseki-troeven voor je uitgespit

Ergonomisch

Groenonderhoud was nog nooit zo gemakkelijk. Ergonomische snufjes als cruise control en een verstelbaar stuur houden je lichaam in topconditie.

Compact

Geen enkel hoekje of kantje is nog veilig. De compacte machines bereiken elk plekje, zijn superwendbaar en nemen weinig stockageruimte in beslag.

Gebruiksvriendelijk

Iedereen kan overweg met een Iseki-machine. Dankzij de eenvoudige besturing en logische bediening scheert zelfs de grootste groenleek hoge toppen.

Milieuvriendelijk

Elke machine is uitgerust met een superefficiënt brandstofmanagementsysteem. Dat houdt de schadelijke uitstoot laag en de kosten gering.

In de kijker

Deze Iseki werktuigen staan klaar voor het zware werk

Iseki TM3187F

Iseki TM3187F

Staat: Nieuw

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -

Lorem Ipsum

Onze andere merken