Weidemann

Degelijk en duurzaam

Logo Weidemann

Waarom wij kiezen voor Weidemann?

Omdat Weidemann de sector blijft verbazen met producten van wereldklasse. Landbouw, tuinbouw, industrie, paardenhouderij of fruitteelt: voor elke toepassing vinden ze er de missing link tussen mens en machine. Om die vervolgens om te zetten in op-en-top duurzame voertuigen en aanbouwdelen van topkwaliteit.

Alles op een rijtje

De Weidemann-troeven voor je uitgespit

Ruimdenkend

Met een ruim aanbod knikladers, telescoopladers, verreikers, compacte shovels en aanbouwdelen kan Weidemann op elk terrein uit de voeten.

Betrouwbaar

Duitse degelijkheid nog eens extra in de verf gezet. De machines van Weidemann worden wereldwijd geroemd om hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Energie-efficiënt

Je ecologische bandafdruk en het gat in je portemonnee zijn kleiner dan ooit, met dank aan de integratie van vernuftige brandstofmanagementsoftware.

Waardevast

Weidemann geeft de toon aan in de sector en houdt daardoor zijn waarde vast. Een dikke plus bij een eventuele doorverkoop of vervanging.

In de kijker

Deze Weidemann werktuigen staan klaar voor het zware werk

Weidemann 1880

Staat: Nieuw
Volumebak rond

Volumebak rond

Staat: Nieuw
Ilmer K2-D Palletvork

Ilmer K2-D Palletvork

Staat: Nieuw
Devos grondbak

Devos grondbak

Afmeting1m80
Inhoud480L
Staat: Nieuw
Volumebak hoekig in diverse afmetingen

Volumebak hoekig in diverse afmetingen

Breedte1050 mm | 1200 mm | 1400 mm | 1500 mm | 1600mm
Inhoud0,54 m3 | 0,61 m3 | 0,72 m3 | 0,77 m3 | 0,82 m3
Staat: Nieuw
Devos strovork 3 tanden of 4 tanden

Devos strovork 3 tanden of 4 tanden

Staat: Nieuw

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -

Lorem Ipsum

Onze andere merken