Aanbod tractoren te koop

Robuust, efficiënt én betrouwbaar

Fendt 209V GEN3 PROFI SETTING 2

Fendt 209V GEN3 Profi setting 2

Staat: Nieuw
Iseki TM3187F

Iseki TM3187F

Staat: Nieuw
Fendt 210 V GEN3 Profi+ Setting 2 1

Fendt 210 V GEN3 Profi+ setting 2

Staat: Nieuw

Aanmodderen of koptrekken?

De landbouw van de toekomst begint hier. Onze ultramoderne tractoren zijn robuust, efficiënt, betrouwbaar en ontworpen met het oog op maximaal gebruikscomfort. Met innovatieve trekkers van de meest prestigieuze merken laat je geen morzel grond meer onbenut en ga je zorgeloos elke nieuwe uitdaging aan. Hardnekkig aanmodderen of mee de lijnen uitzetten van de landbouw 2.0? Meet our mighty machines! 

Nu wordt het persoonlijk

Wij begeleiden je van aankoop tot akker. Tussenin zetten we je voertuig volledig naar jouw hand en persoonlijke stijl. Van aangepaste ledverlichting tot supercomfy stoel. Noem het en het kan. Ook administratief zetten we je in een zetel. Leasen in plaats van kopen? Onze financial farmers strooien met advies en werken de best mogelijke formule voor je uit. 

Klaar voor het zware werk

Nieuwe machines in ons aanbod

Bekijk ook ons tweedehands aanbod

No-stress-service

Onderhoud of herstelling nodig? Don’t worry, je machine is in gouden handen. Dankzij onze grote stock onderdelen herstellen onze technici elke machine in een handomdraai. Vanuit onze hyperuitgeruste werkplaats of door middel van onze moderne servicewagen bij jou op het terrein. 

Een panne? Blijf kalm en sla 24/7 alarm. Wij komen direct ter plaatse. Krijgen we het niet meteen opgelost? Dan pikken we je voertuig op met onze vrachtwagen en sleutelen we verder in het atelier. Met onze gratis vervangmachine krijg je die onafgewerkte klus alsnog geklaard.

Check, check, dubbelcheck! Bij het periodiek klein en groot nazicht vinken wij elk vakje op onze controlelijst af. Een onverwacht defect en dus onvoorziene meerkost? Wij sleutelen pas verder na jouw uitdrukkelijke ‘go’ en geven je ook nadien een update over je herstelling.

De permanente voorraad met originele onderdelen is ons stock-paardje!

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -