Hoogwaardige merken

Kwaliteit in het kwadraat

Breed

Jij alleen op een uitgestrekte akker. Ken je dat? In onze toonzaal overvalt je precies hetzelfde gevoel. Het aanbod lijkt wel oneindig. Met onze tien merken nemen we het hele landbouwlandschap in. Tot ver voorbij de horizon. 

Berucht

Onze partners maakten wereldwijd naam en faam in de sector. Gestoeld op aloude traditie, geschoeid op innovatieve leest of gegroeid op Belgische bodem: bij Wintmolders werken we énkel met de ‘groten der aarde’. 

Beproefd

Alles wat we verkopen hebben we eigenhandig getest. Om zeker te zijn van de hoogste kwaliteit en jou straks precies te vertellen hoe je je machine het beste hanteert. En zo je comfort, rendement én werkplezier maximaliseert. 

Beredeneerd

De samenstelling van ons merkengamma is geen nattevingerwerk. Elke Wintmolders-generatie drukte zijn stempel en bouwde het aanbod verder uit, steeds vertrekkende van de actuele noden en trends in het werkveld. 

Partners voor het leven

Met wie trek jij straks op?

Fendt

Een machine van Fendt is een technologisch hoogstandje. De duurzame constructie en onderdelen garanderen je een betrouwbaar voertuig dat zijn waarde behoudt. 

Amazone

Het gamma van Amazone barst van de innovatieve technologieën. Dankzij baanbrekende software en slimme tools werk je sneller, nauwkeuriger en productiever. 

Joskin

Dit Belgische familiebedrijf groeide uit tot een wereldspeler. Alle voertuigen in het ruime assortiment bestaan uit kwalitatieve en duurzame materialen. 

DiBO

DiBO legt zich toe op de ontwikkeling van efficiënte reinigingsmachines. Die zijn met een laag energie- en waterverbruik goed voor het milieu én je portemonnee. 

Iseki

Het Japanse Iseki levert compacttractoren en zitmaaiers van wereldniveau af. Krachtig en toch enorm zuinig, uiterst compact en tegelijk supergebruiksvriendelijk. 

Perfect

Met Perfect gaat producent Van Wamel voluit voor perfectie. Kernwaarden als kwaliteit, betrouwbaarheid en service garanderen je een trefzekere investering. 

Weidemann

Deutsche gründlichkeit op zijn best. Efficiëntie, verbruik, rendement: de machines van Weidemann zijn wereldklasse op elk niveau en houden hun waarde vast. 

Tecnofruit

Goed nieuws voor je portemonnee én je rug! Met de machines van Tecnofruit oogst je sneller, heb je minder personeel nodig en lever je een betere kwaliteit af. 

Göweil

Het Oostenrijkse Göweil is bekend omwille van zijn innovatieve balenwikkel- en perstechniek. Elke machine wordt 100% in eigen huis ontworpen en geproduceerd. 

Ilmer

Ilmer trekt voluit de kaart van innovatie en research. De Italiaanse producent zet al drie generaties de toon en zweert bij kwaliteit en robuuste materialen. 

Uit de grond van ons hart

Vier diepgewortelde kernwaarden

Klaar voor het zware werk

Nieuwe machines in ons aanbod

Bekijk ook ons tweedehands aanbod

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -