Alle pijlen op innovatie

Amazone

Logo Amazone

Waarom wij kiezen voor Amazone

Omdat Amazone voortdurend investeert in onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Met een uitgebreid assortiment is er voor elke toepassing een doeltreffende tool voorhanden: van zaaien tot bemesten en van gewasbescherming tot grondbewerking. Elke machine is een keuze voor betrouwbaarheid op korte én lange termijn. 

Alles op een rijtje

De Amazone-troeven voor je uitgespit

Nauwkeurig

Precisie-technologie zorgt voor een nauwkeurige dosering en plaatsing van zaden en meststoffen. Zo gebruik je enkel wat nodig is en geniet je van een maximale opbrengst.  

Efficiënt

Time is money. Met een Amazone-machine doe je meer in dezelfde tijd, heb je een groter werkbereik en sta je minder vaak in de garage voor onderhoud. 

Baanbrekend

Amazone maakt je leven een stuk makkelijker. De Duitse fabrikant is dé referentie als het gaat over nieuwe technologieën zoals GPS-gestuurde systemen. 

Duurzaam

Intelligente gewasproductie op een duurzame manier: Amazone-machines bewijzen dat het kan, onder meer door een efficiënter gebruik van hulpbronnen. 

In de kijker

Deze Amazone werktuigen staan klaar voor het zware werk

Amazone ZA-XW 503 kunstmeststrooier

Verkocht

Amazone ZA-XW 503 kunstmeststrooier

Staat: Verkocht
Amazone Precea 6000-2CC maisplanter

Amazone Precea 6000-2CC maisplanter

Staat: Nieuw

Klaar voor het zware werk

Nieuwe machines in ons aanbod

Bekijk ook ons tweedehands aanbod

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -