Ilmer

Italiaanse innovatie

Logo Ilmer

Waarom wij kiezen voor Ilmer?

Omdat bij Ilmer alleen het beste goed genoeg is. Daarom is de Italiaanse fabrikant voortdurend bezig met het verbeteren en optimaliseren van zijn machines. Het hoge innovatiegehalte, het exclusieve gebruik van hoogwaardige onderdelen en drie generaties aan ervaring monden uit in onverwoestbare en comfortabele landbouwwerktuigen. 

Alles op een rijtje

De Ilmer-troeven voor je uitgespit

Duurzaam

Kwaliteit en betrouwbaarheid krijgen absolute prioriteit. Ilmer staat bekend om zijn robuuste constructies en duurzame materiaalkeuzes. 

Innovatief

Jarenlange ervaring en intensief onderzoek geeft Ilmer continu voorsprong. Zo slagen ze er in om alsmaar compactere en efficiëntere machines te produceren. 

Veilig

Ilmer waarborgt de veiligheid van zijn machines via diepgaande testen. Moderne software en CNC-machines zetten de safety technologieën verder op scherp. 

Gebruiksvriendelijk

Met een Ilmer op stal verzeker je jezelf van jarenlang professioneel gebruiksplezier. Klepelmaaier, vorkheftruck, achterlader of kistenkantelaar: de bediening is kinderspel. 

In de kijker

Deze Ilmer werktuigen staan klaar voor het zware werk

Ilmer K2-D Palletvork

Ilmer K2-D Palletvork

Staat: Nieuw
Ilmer machines te koop

Ilmer SMG 300 Strokenmaaier

Staat: Nieuw

Ilmer Hefmast K2-D275

Staat: Nieuw

Klaar voor het zware werk

Nieuwe machines in ons aanbod

Bekijk ook ons tweedehands aanbod

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -