Perfect

Boven het maaiveld

Logo Perfect

Waarom wij kiezen voor Perfect?

Omdat producent Van Wamel al 75 jaar streeft naar perfectie voor professionals en particulieren. Het ruime assortiment klepelmaaiers, cirkelmaaiers, versnipperaars en strokenpoetsers voor de land- en wijnbouw, fruitteelt en groenonderhoud is beschikbaar in diverse afmetingen en wordt in eigen huis ontworpen op maat van de klant. 

Alles op een rijtje

De Perfect-troeven voor je uitgespit

Duurzaam

Van Wamel staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en uitgebreide service. Dat resulteert in topmachines die extreem lang meegaan.

Gebruiksvriendelijk

Als vanzelf! Het intuïtieve bedieningsmechanisme maakt elke handeling heel natuurlijk en de makkelijke toegang tot onderhoudspunten zet je snel weer op gang. 

Flexibel

Wat is jouw terrein? Van Wamel stemt je machine volledig af op jouw werkzaamheden in zowel landbouw, tuinbouw, bosbouw als onderhoud. 

Efficiënt

Wauw! De Perfect-machines benaderen de perfectie. Onder meer met puike prestaties in het versnipperen en maaien van gewassen en vegetatie. 

Klaar voor het zware werk

Nieuwe machines in ons aanbod

Bekijk ook ons tweedehands aanbod

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -