Tecnofruit

Een extra appeltje voor de dorst

Logo Tecnofruit

Waarom wij kiezen voor Tecnofruit

Omdat Tecnofruit het plukproces optimaliseert waardoor fruittelers hun kosten verlagen en de kwaliteit van hun oogst verbeteren. Door de eenvoudige bediening gaan zelfs minder ervaren medewerkers er snel mee aan de slag. Naast oogsten gebruik je dit technische hoogstandje ook om te snoeien, uit te dunnen en hagelnetten te installeren. 

Alles op een rijtje

De Tecnofruit-troeven voor je uitgespit

Efficiënt en productief

Vergeet het tijdrovende gesukkel met ladders en emmers. Een Tecnofruit-plukmachine oogst je bomen in een wip en voert het fruit automatisch af naar de voorraadkisten. 

Kostenbesparend

Meer automatisering betekent minder handen- en seizoensarbeid. De drastische knip in personeelskosten levert je een besparing op van circa 1500 euro per hectare. 

Product-en prijsbevorderend

De gelijkmatige pluk resulteert in een hoge en consistente kwaliteit. Lekkerder en mooier fruit vergroot de verkoopbaarheid en laat een premium prijszetting toe. 

Gebruiksvriendelijk

Recht je rug, want de fysiek belastende pluk is voorgoed verleden tijd. De Tecnofruit-machines zijn bovendien makkelijk in gebruik en vergen nauwelijks opleiding. 

In de kijker

Deze Tecnofruit plukmachines staan klaar voor het zware werk

Tecnofruit plukmachine CF 105 - 2 machines

Tecnofruit plukmachine CF 105 – 2 machines

Draaiuren0
Vermogen in PK25
Staat: Nieuw

Klaar voor het zware werk

Nieuwe machines in ons aanbod

Bekijk ook ons tweedehands aanbod

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -