Missie en visie

Gegroeid uit familiale grond

Missie

Eén hooivork, drie punten

Missie

Wintmolders is een familiebedrijf van de vierde generatie gespecialiseerd in hoogwaardige machines voor de land- en tuinbouw en de industrie. We dragen onze kennis en ervaring al meer dan 75 jaar over van generatie op generatie. Die expertise koppelen we aan een grote voeling met de modernisering van land- en tuinbouwbedrijven en de evoluties in de industrie. 

De noden van onze klanten staan altijd centraal. Zo komen we tot duurzame relaties gebaseerd op betrokkenheid en vertrouwen. Onze focus ligt op drie speerpunten: optimaal presteren, efficiënt personaliseren en oplossingsgericht assisteren. 

Uit de grond van ons hart

Vier diepgewortelde kernwaarden

Veel hooi op onze vork? Misschien, maar met deze drie hands-on pijlers maken we jouw werk een stuk lichter. En richt jij jóuw pijlen op het beheer en de verdere uitrol van je bedrijf. Terwijl jij de teugels strak in handen houdt, zitten wij aan je zijde om onze knowhow en ervaring met je te delen. All the way! Want duurzaam samenwerken zit nu eenmaal in onze aard(e)! 

Visie: betrokkenheid als basis

Razendsnel.  Dat is het minste dat je kunt zeggen over de evolutie in de landbouw-, tuinbouw- en industriële sector tijdens de voorbije decennia. Wat als je een beroep kon doen op iemand die voor jou de vinger aan de pols houdt en daarvoor steevast terugvalt op een grenzeloze kennis en immense technische bagage? 

Wintmolders is die betrokken partner. We vertrekken altijd vanuit jouw praktische noden, verplaatsen ons in je specifieke situatie en geven deskundig advies over elk onderwerp. Het gevolg? Oplossingen die je écht vooruithelpen. Dankzij onze betrouwbare back-up werk je doeltreffend en comfortabel. En gebruik je al je machines volgens de regels van de kunst, zodat ze optimaal renderen.

Onze betrokkenheid, sectorale trekkersrol en up-to-date kennis over hedendaagse mogelijkheden resulteerden na 75 jaar in een trouw klantenbestand. Duurzame relaties die we op- en verder uitbouwen door jou optimaal te laten presteren, je machines efficiënt te personaliseren en je oplossingsgericht te assisteren. Omdat we 100% geloven in wat we zeggen: sterk op het veld en soepel in service naar resultaat- en klantgerichte ontzorging!

Alvast wat vertrouwen kweken?

Meteen beschikbaar

Laat je overdonderen door onze zwaargewichten