Service en deskundigheid

Onderhoud en herstellingen

Periodiek onderhoud

Jij hebt al genoeg aan je hoofd. Daarom houden wij nauwgezet voor je bij wanneer je machine op onderhoud moet. Klein of groot: elk nazicht verloopt volgens een weldoordachte planning en op basis van een A-tot-Z-controlelijst. Onze experten laten niets aan het toeval over. En dat volledig in lijn met de voorschriften van de fabrikant. 

Snelle en kwalitatieve herstellingen

Stilstaan is achteruitgaan. Met een permanente interventiedienst, grote stock, mobiele werkplaats en oersterke opleggers houdt ons gespecialiseerde team jouw bedrijf draaiende. 

Advies en ondersteuning

Klamp ons gerust aan met al je vragen. Jouw zorgen zijn de onze, onze expertise de jouwe. Ouderottenkneepjes of kraakverse nieuwigheden: wij trekken je overal in mee. 

Machtig in machinerie, simpel in service

Onderhoud aanvragen of herstelling inplannen?

Bij Wintmolders zit jij aan het stuur. Laat hieronder je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk om een afspraak vast te leggen, 100% in functie van jouw agenda. 

Naam(Vereist)
Een vraag voor een Wintmolders-krak? Kieper ze gerust in dit vak.

Onze merken

Wij werken enkel samen met ronkende machines

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -

Klaar voor het zware werk

Nieuwe machines in ons aanbod

Bekijk ook ons tweedehands aanbod