Onze tweedehands plukmachines werpen vruchten af

De rentabiliteit ligt voor het rapen

Momenteel hebben we geen tweedehands plukmachine in ons aanbod, we kunnen je wel verder helpen met een nieuwe machine

Tecnofruit plukmachine CF 105 - 2 machines

Tecnofruit plukmachine CF 105 – 2 machines

Draaiuren0
Vermogen in PK25
Staat: Nieuw

Spitstechnologie met pit

Met de plukmachines van TECNOFRUIT haal je alles uit je dag. En wordt de jaarlijkse oogst productiever. De besturing is appeltje-eitje en je werkt makkelijk op verschillende niveaus. Zo pluk je een hele boom in een handomdraai! Het fruit blijft top en wordt automatisch afgevoerd naar de voorraadkisten. Pittige investering? Met een tweedehands machine en een besparing van 1500 euro per hectare is je aankoop snel terugverdiend. 

Klaar voor het zware werk

Occassie machines in ons aanbod

Bekijk ook ons nieuw aanbod

No-stress-service

Onderhoud of herstelling nodig? Don’t worry, je machine is in gouden handen. Dankzij onze grote stock onderdelen herstellen onze technici elke machine in een handomdraai. Vanuit onze hyperuitgeruste werkplaats of door middel van onze moderne servicewagen bij jou op het terrein. 

Een panne? Blijf kalm en sla 24/7 alarm. Wij komen direct ter plaatse. Krijgen we het niet meteen opgelost? Dan pikken we je voertuig op met onze vrachtwagen en sleutelen we verder in het atelier. Met onze gratis vervangmachine krijg je die onafgewerkte klus alsnog geklaard.

Check, check, dubbelcheck! Bij het periodiek klein en groot nazicht vinken wij elk vakje op onze controlelijst af. Een onverwacht defect en dus onvoorziene meerkost? Wij sleutelen pas verder na jouw uitdrukkelijke ‘go’ en geven je ook nadien een update over je herstelling.

De permanente voorraad met originele onderdelen is ons stock-paardje!

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -