Aanbod tweedehands tractoren te koop

Ontdek het volledige aanbod

Fendt 209 S

Draaiuren8227
Bouwjaar2008
Staat: Occasie
Fendt 720 GEN 6 Profi+ Setting 2

Fendt 720 GEN 6 Profi+ Setting 2

Draaiuren450
Bouwjaar2021
Staat: Occasie
Fendt 313 S4 Profi

Verkocht

Fendt 313 S4 Profi

Draaiuren3063
Bouwjaar2017
Staat: Verkocht
Fendt 722 GEN6 PROFI+ SETTING 2

Fendt 722 GEN6 PROFI+ SETTING 2

Draaiuren1569
Bouwjaar2021
Staat: Occasie

Fendt 828 S4 Profi

Draaiuren4137
Bouwjaar2019
Staat: Occasie
Fendt 824 Profi occasie

Fendt 824 S4 Profi

Draaiuren5685
Bouwjaar2015
Staat: Occasie

Aanklampen of koptrekken?

De toekomst van de landbouw start hier. Onze tweedehands tractoren zijn modern, betrouwbaar, efficiënt, robuust, en ontworpen met het oog op maximaal gebruikscomfort. Met baanbrekende trekkers van de meest klinkende merken blijft geen morzel grond nog onbenut en ga je zorgeloos elke nieuwe uitdaging aan. Hardnekkig aanklampen of mee de kop trekken van de landbouw 2.0? Ontdek het volledige aanbod. 

Klaar voor het zware werk

Occassie machines in ons aanbod

Bekijk ook ons nieuw aanbod

No-stress-service

Onderhoud of herstelling nodig? Don’t worry, je machine is in gouden handen. Dankzij onze grote stock onderdelen herstellen onze technici elke machine in een handomdraai. Vanuit onze hyperuitgeruste werkplaats of door middel van onze moderne servicewagen bij jou op het terrein. 

Een panne? Blijf kalm en sla 24/7 alarm. Wij komen direct ter plaatse. Krijgen we het niet meteen opgelost? Dan pikken we je voertuig op met onze vrachtwagen en sleutelen we verder in het atelier. Met onze gratis vervangmachine krijg je die onafgewerkte klus alsnog geklaard.

Check, check, dubbelcheck! Bij het periodiek klein en groot nazicht vinken wij elk vakje op onze controlelijst af. Een onverwacht defect en dus onvoorziene meerkost? Wij sleutelen pas verder na jouw uitdrukkelijke ‘go’ en geven je ook nadien een update over je herstelling.

Aanbod tweedehands tractoren te koop

De permanente voorraad met originele onderdelen is ons stock-paardje!

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -