Sterk op het veld, soepel in service

Professionele machines, 100% op maat

Machines

Tractor, werktuig, wiellader, plukmachine, toebehoren of reinigingsmachine? Nagelnieuw of toptweedehands? Kopen, leasen of huren? Wat ook je budget of actieterrein is: dankzij ons veelzijdige gamma zijn de pasklare oplossingen dik gezaaid.  

Merken

Maar Fendt toch! Wij kiezen uitsluitend voor de allerbeste merken op de markt. Paradepaardjes die presteren met pk’s en je nóg steviger in het zadel zetten. In galop naar maximale efficiëntie! 

Onderhoud

Jouw werk stopt nooit en dus springen wij na je aankoop mee op de kar. Ons ervaren onderhoudsteam houdt je machines in topvorm en je activiteiten op toerental.   

Herstellingen

Steekt een onverwacht probleem toch stokken in de wielen? Geen zorgen! Wij spitten het uit tot op de bodem en verzekeren je van een snelle herstelling. In ons atelier of gewoon ter plaatse. 

Uit de grond van ons hart

Vier diepgewortelde pijlers

Wij gaan ver terug, maar kijken verder vooruit

Blijven boeien, samen groeien

Bijna acht decennia lang koptrekker in de stiel. Ons geheim? Wij spelen het ploegenspel. Door van zaadje tot oogst met je mee te denken en jouw ambities in ons hoofd te planten. Al die tijd bleven we mee met de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector. Die mix van traditionele en tijdloze kennis woelt elke uitdaging moeiteloos om en tilt jouw bedrijf naar een hoger niveau. 

Klaar voor een nieuwe 'Wint'?

Wij bekijken land-, tuinbouw en industrie anders dan anderen, maar net hetzelfde als jou.

Onze merken

Wij werken enkel samen met ronkende machines

Meteen beschikbaar

Een greep uit ons aanbod

Bekijk ons volledige aanbod aan nieuwe machines of tweedehands machines

No-stress-service

Onderhoud of herstelling nodig? Don’t worry, je machine is in gouden handen. Dankzij onze grote stock onderdelen herstellen onze technici elke machine in een handomdraai. Vanuit onze hyperuitgeruste werkplaats of door middel van onze moderne servicewagen bij jou op het terrein. 

Een panne? Blijf kalm en sla 24/7 alarm. Wij komen direct ter plaatse. Krijgen we het niet meteen opgelost? Dan pikken we je voertuig op met onze vrachtwagen en sleutelen we verder in het atelier. Met onze vervangmachine krijg je die onafgewerkte klus alsnog geklaard.

Check, check, dubbelcheck! Bij het periodiek klein en groot nazicht vinken wij elk vakje op onze controlelijst af. Een onverwacht defect en dus onvoorziene meerkost? Wij sleutelen pas verder na jouw uitdrukkelijke ‘go’ en geven je ook nadien een update over je herstelling.

Tweedehands toebehoren Weidemann

De permanente voorraad met originele onderdelen is ons stock-paardje!

Eén familie

Eens klant, altijd klant. Meer nog: wij beschouwen jou als deel van de familie. En bouwen een band uit voor het leven.   

Eén doel

Jou vooruithelpen en ontzorgen. Ook als het even moeilijk gaat. Zo kun jij je voluit focussen op wat je het liefst doet. 

Eén verhaal

Alles begint bij jou. Enkel door te luisteren naar je noden, wensen en uitdagingen schrijven we samen een succesverhaal. 

Super bedrijf met veel power. Dynamieke medewerkers, iedereen staat er altijd klaar om je verder te helpen. Leuk om er langs te komen.
- Willy -
Ik zou deze tractor aanraden en ook zeker Wintmolders, omdat er altijd een heel goede service is. Bij problemen kan je altijd onmiddellijk bellen of naar hen toe gaan, je wordt altijd goed geholpen.
- Ward Massonet -
Het gevoel is goed aan Fendt. Wat ik fijn vind aan Wintmolders is dat Etienne, Pascal, Cédric en Bea altijd hun best doen voor de klant.
- Paul Claes -

Problemen met je machine?
Wij trekken het voor je recht.